С какво ще запомним този ден?  Ако не се гласува закон

...
С какво ще запомним този ден? 
Ако не се гласува закон
Коментари Харесай

Експерт: Нямаме ли закон за свръхпечалбите, парите от „Лукойл“ остават обещание

С какво ще запомним този ден? 

" Ако не се гласоподава закон за свръхпечалбите на енергийните сдружения, обещаните средства от " Лукойл " ще си остане в областта на положителните пожелания ". А вие останете с вечерните подкаст вести, за чуете още от коментара на Димитър Хаджидимитров от Асоциацията на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива. 

И още от тематиките, които ще чуете:

Социалните сътрудници не стигнаха до единогласие по законопроектите, предвиждащи повишение на заплати и пенсии. Служебното държавното управление и работодателите се оповестиха срещу предложенията минималната заплата да бъде половината от междинната брутна за страната. В Тристранния съвет няма и единодушие по няколкото оферти за ново преизчисление на пенсиите. Според отрасловия министър Лазар Лазаров всички планове, импортирани от разнообразни депутати и парламентарни групи, опонират на Закон на обществените финанси, защото в бюджета не са планувани съответните средства. Както знаете, в плана, с който служебното държавно управление предлага тазгодишният бюджет да работи и след Нова година, е планувано единствено осъвременяване на пенсиите с 12 % от юли. 

Третият ден от Световното състезание в Катар създаде и първата огромна сензация, която сигурно ще остане в историята като един от шокиращите резултати на Мондиалите. Аржентина, предвождана от суперзвездата си Лионел Меси, загуби с 1:2 от Саудитска Арабия в първи мач от Група " С " на шампионата, съобщи " Корнер ". В едни от може би най-шокиращите минути в историята на Световните шампионати, Саудитска Арабия сътвори незабравим поврат. Само четири минути при започване на втората част бяха нужни на " соколите " да вкарат двете си попадения. Преди това през първото полувреме Лионел Меси вкара дузпа, а три гола на Аржентина бяха анулирани поради засада. През втората част гаучосите по този начин и не съумяха да стигнат най-малко до тъждество, най-много поради въодушевената игра на противника. 

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести.  

Какво ни впечатли доскоро? 

Сагата с биокраставиците на Ахмед Доган завърши в интерес на почетния ръководител на Движение за права и свободи. Защо Върховният административен съд остави оранжерията в летния сарай в " Росенец ", откакто Община Бургас издаде заповед за събарянето ѝ, чуйте във вечерните Podcast вести.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР